Drept Comercial

Echipa noastră a acumulat o bogată experiență în dreptul profesioniștilor și al societăților, oferind asistență juridică completă societăților cu care a colaborat, începând chiar cu formarea lor, prin redactarea actelor constitutive, a statutelor și a hotărârilor organelor sociale și sfârșind cu consilierea acestora în procedurile de dizolvare.

De asemenea, am asistat asociații în cadrul Adunărilor Generale și în litigiile pe care aceștia le-au purtat între ei în legătură cu executarea obligațiilor născute din actele constitutive ale societății și din hotărârile adunărilor generale.

Principale proiecte desfășurate

  • Acordarea de asistență juridică la înființarea unui fond de pensii administrate privat, activitate ce a inclus redactarea actelor constitutive și a celorlalte documente necesare la înmatricularea societății și obținerii diferitelor avize de la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.
  • Acordarea de asistență juridică unui investitor în procesul de construire a unei capacități de producție a energiei eoliene în județul Constanța. În cadrul acestui proiect avocații noștri au reprezentat clientul atât la negocierea acordului de finanțare încheiat cu un important fond de investiții, cât și la încheierea contractelor de construcție a părții civile și electrice a proiectului precum și a turbinelor eoliene.

Pentru detalii suplimentare

Cristian Mîneran Avocat Partener