Proprietate intelectuala

Avocații noștri au o experiență bogată în cauze legate de proprietatea intelectuală, furnizând asistență juridică atât în situații litigioase, cât și nelitigioase. Am oferit consultanță cu privire la posibilitățile de exploatare a drepturilor în discuție în conformitate cu legislația națională și la modalitățile de protecție a acestora.

De asemenea am asigurat reprezentarea în fața OSIM și a instanțelor competente. Experiența noastră se concentrează pe mărci, drepturi de autor și brevete.

Principale proiecte desfășurate

  • Asigurarea reprezentării în litigiul declanșat împotriva unei importante companii ce se ocupă cu producerea bunurilor folosite pentru îngrijire orală, litigiu ce a avut ca obiect decăderea clientului din dreptul de a folosi o anumită marcă pe teritoriul României.
  • Asistarea companiilor producătoare de medicamente inovatoare împotriva companiilor producătoare de medicamente generice în cadrul unui amplu proiect ce a avut ca obiect soluționarea mai multor dosare de contrafacere a unui brevet de invenție pentru un compus farmaceutic ce se găsește în unele dintre cele mai cunoscute medicamente pentru afecțiuni cardiologice și arteriale.
  • Obținerea unui certificat de protecție suplimentară pentru compusul farmaceutic ce stă la baza celui mai cunoscut medicament utilizat în combaterea disfuncțiilor erectile.

Pentru detalii suplimentare

Ioana Hașotti Avocat Partener